Laddar
Bakmix, 500 g, Tyngre
Medelbetyg
0
av 5
Antal betyg
0
Tidigare lägsta pris
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.Kampanjvara
Kampanjgrupp:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
- Produktbeskrivning
- Egenskaper
-
Innehåll / Ingredienser: Mjölkproteinkoncentrat (ca 80% kasein och 20% vassleprotein), fettreducerat kakaopulver 6%, arom, choklad 6% (socker, kakaomassa, mjölkfett, fettreducerat kakaopulver, helmjölkspulver, vaniljarom), salt, färgämne (sockerkulör), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzymer.
*Innehåller en fenylaninkälla. , Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre vassle varm choklad (vassleproteinkoncentrat (mjölk), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktas), Tyngre kasein vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K)), vetegluten, kakao, heläggspulver, salt, arom.
*Innehåller en fenylalaninkälla.Energivärde / Näringsdeklaration (per 100 g): 357 kcal , Mix: 240 kcal
Färdig kladdkaka: 230 kcalFett: 3.5 g , 4.5 g
13 gKolhydrater: 11 g , 54 g
29 gProtein: 27 g
15 g , 68 gDosering: 1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet.
2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen.
3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten. *Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika.
Tips! För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig. , 1. Vispa ner 1 dl pulver (ca. 30 g) i ca 1,25 dl kallt vatten, mjölk eller valfri växtbaserad dryck.
2. Vispa till en slät smet och häll upp i serveringsskål. Låt stå kallt i ca 15 minuter innan servering.
Tips! Mjölk och växtbaserade drycker ger en något fastare konsistens. Justera mängden vätska efter tycke och smak. För en luftigare chokladpudding, vispa puddingen i ca 30 sekunder med elvisp efter att den stått kallt.Förvaring: Bör förvaras väl förslutet, torrt och oåtkomligt för barn. Ursprungsland: Sverige Förpackning: Nettovikt: 500 g (2 kladdkakor) , Nettovikt: 500 g (ca. 16 serveringar) Övrigt: Innehåller ägg, mjölkprotein, laktos* och gluten.
*Tyngres kladdkaka innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att deras kladdkaka kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt. , Innehåller mjölkprotein och laktos*.
*Tyngres chokladpudding innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att deras pudding kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt. - Mer info
-
-
OmdömenMedelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
-
Den här produkten har inga recensioner.